Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Luty 09, 2012, 07:16:21 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach.

Strona główna Pomoc Linki Zaloguj się Rejestracja  

Program do prowadzenia hodowli ptaków

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 169 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WIL.K.
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 7

Warszawa

« : Lipiec 29, 2010, 06:30:51 »

Witam wszystkich
Miło mnie dołączyć do grona uczestników Forum.
Nazywam się Wilczewski Krzysztof mieszkam w Warszawie.Zrzeszonym hodowcą i wystawcą ptaków jestem od 1980 r.
Hoduję kanarki kształtne-glostery a także hybrydy(bastardy)oraz egzotykę-dziwonie i kulczyki.Jestem wielkim zwolennkiem
hodowli w Polsce udomowionych odmian gatunków ptaków fauny europejskiej zawartych w sekcjach konkursowych C.O.M.
Hodowla i obserwacja ptakówa nauczyła mnie wiele cierpliwości i pokory do matki Natury
Pozdrawiam
Krzysztof
Zgłoś do moderatora   Zapisane

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Reputacja 31

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« Odpowiedz #1 : Lipiec 29, 2010, 07:15:23 »

Witaj Krzysztof.Cieszę się że tak  doświadczony i znany hodowca dołączył do naszej internetowej społeczności.
                                                                                                                Krzysztof jest jedynym w naszym kraju ekspertem międzynarodowym COM do oceny awifauny europejskiej.Obecnie Krzysztof jest koordynatorem PFO do kontaktów z Światową Organizacją Ornitologiczną.Właśnie teraz opracowuje standardy kanarków kształtnych.
Krzyśka znam od lat razem spędziliśmy dziesiątki godzin na rozmowach o ptakach.Od Krzyśka nauczyłem się bardzo dużo o ptakach,wiele mu zawdzięczam jeśli chodzi o stan mojej wiedzy.Krzysztof jest w mojej ocenie hodowcą,który posiada ogromną wiedzę o ptakach i to zarówno o kanarkach jak i o ptakach dziko żyjących.
Mam nadzieję że będziesz się tutaj z nami dzielił swoja ogromną wiedzą i doświadczeniem.

rafcio181
Uczeń3
Użytkownik

Reputacja 18

Warszawa

« Odpowiedz #2 : Lipiec 29, 2010, 08:28:26 »

Również witam Panie Krzysiu. Nie jeden uczestnik tego wspaniałego forum będzie zaskoczony Pana bogatą wiedzą, oczywiście mowa tu tylko o pozytywnym znaczeniu. Tak jak Pan Marek (Mark), też mogę mieć ten zaszczyt znać Pana Krzysztofa. W moim przypadku znajomość trwa od niedawna, ale mam nadzieje że nasza znajomość jak i znajomość z elita kanarkarstwa polskiego będzie trwała bardzo długo. Jeszcze raz, jest dla mnie zaszczyt znać osobiście Pana Krzysia jak i Pana Marka. Pozdrawiam was chłopaki:)

Ps. witamy w szeregach wortalu.

jot-ka11
Redaktor
Użytkownik
*

Reputacja 34

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora

« Odpowiedz #3 : Lipiec 29, 2010, 10:35:12 »

Ja również witam i cieszę się, że społecznośc naszego wortalu powiększa się o tak doświadczonych hodowców.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!